Képgaléria

Betekintés a mindennapjainkaba

Életképek

Fotók: Bődey János / Csudai Sándor / Gyarmati Csaba
Fotók: Simicz Ferenc

Színházterápia

Ünnepi kiadványunk

20 éves a Leo Amici Alapítvány

Alapítványunk a 2011. esztendőben ünnepelte megalakulásának 20. évfordulóját, komlói rehabilitációs intézetünk is ekkor már 19 éve működött. A
Nemzeti Erőforrás Minisztérium és az ESZA Nonprofit Kft. támogatásával lehetőséget kaptunk arra, hogy a jeles jubileumot egy kiadvánnyal is ünnepélyesebbé tegyük.

Ez a kiadvány megismerteti Önökkel az Alapítvány célját, küldetését, valamint a civil szervezet és az intézet történetét. Bemutatja a
függőség természetét és az alkalmazott terápiás módszereket, a közösség önsegítő erejét, a rehabilitáció eredményességét, és az egykori kezeltek visszaemlékezéseit is tartalmazza. 

25 éves a Leo Amici Alapítvány

Mutass egy embert, aki jó

Ez az album a Leo Amici Alapítvány 25. évfrodulóján került kiadásra, és reméljük, hogy méltón reprezentálja az intézet szellemiségét, munkáját, és a képanyag betekintést enged a színházterápiás tevékenységbe, de egyben igazolja a fotográfus kiváló tehetségét. Ezekből az alkotásokból volt egy nagysikerű kiállítás Budapesten 2016 novemberében a kArton Galériában, ahol az érdeklődők megtekinthették ezeket a felvételeket, e kiadvány pedig most lehetőséget nyújt azok számára is, akik a képeket akkor nem tudták megtekinteni.

A jubileum évében nagy megtiszteltetésnek értékeljük, hogy Komló Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. június 29-én a Semmelweis-nap alklamából kitüntetésben részesítette intézményünket. Az ilyen kitüntetések és elismerések is erőt adnak az intézetben való munka folytatásához, de legfőképpen az, amikor a kezeltek taplra állnak függőségükből, melyről szóló írásaik ugyancsak megjelennek ebben a kötetben.

Scroll to Top